Kakovostna zdravniška oskrba brez čakalnih vrst

Kako vam lahko pomagamo? Izberite storitev

Managerski pregledi

Zdravje je univerzalna vrednota, ki potrebuje stalno podporo v skrbi za njeno ohranitev ali izboljšanje. Za vas, ki skrbite za dobrobit družbe in zaposlenih nudimo podporo mi v Medico Veritas, agenciji za posredovanje zdravstvenih storitev in ob tem zagotovimo najvišjo stopnjo zasebnosti.

Ekskluzivno vam omogočamo managerske preventivne preglede. Na izboljšan, sodoben način oblikujemo zelo usmerjen, intimno prilagojen program povsem po vaši meri. Pomembna sta tako vaša starosti kot spol, priložnost pa imate svoje želje in potrebe uskladiti tudi s strokovnjakom medicinske stroke. Z vami kontaktiramo preko elektronske pošte, telefona ali omogočimo pogovor osebno v prostorih naše agencije.

Danes vam želimo približati managerske preglede, ki jih organiziramo pri izjemno kakovostnem izvajalcu v neposredni bližini Slovenije, pa vendar dovolj daleč, da ohranite popolno zasebnost. Vse lahko intenzivno zagotovimo na enem mestu, v enem dnevu! Na vašo željo oz. potrebo pa preglede podaljšamo skozi več dni in vam zagotovimo prav posebno doživetje.

Na eni lokaciji razpolagamo z:

  • laboratorijem, za vseobsegajoči pregled, vključno s tumorskimi markerji,
  • vso diagnostiko (rentgen RTG, magnetna resonanca MR, kompjuterska tomografija CT, ultrazvok UTZ),
  • endoskopije (gastroskopija, kolonoskopija, laparoskopija, cistoskopija),
  • testiranja na alergene,
  • testiranja srca, ožilja in dihal,
  • pregled kože na madeže in njihova odstranitev,
  • pregledi pri specialistu (kardiologu, urologu, ginekologu, okulistu, ortopedu, ORL, dermatologu,…).

V naprej smo oblikovali pakete različnih vsebin, z informativnim izračunom. Pregled pa vedno prilagodimo VAŠIM OSEBNIM POTREBAM.

Koronarni – srčni pregled: za vse, ki želite preveriti zdravje vašega srca, ožilja in pljuč, smo oblikovali paket z obširno preiskavo krvi in urina, s testom obremenitve srca, ultrazvočno in rentgensko diagnostiko prsnega koša in trebušne votline, pregled ožilja, vida in očesnega ozadja; ter zaključni pregled pri internistu kardiologu.
Cena: 628 €

Karcinomski pregled: za vse, ki želite obširni preventivni pregled z oceno tveganja za rakavo bolezen smo pripravili paket z obširno preiskavo krvi in urina, vključno s testiranji na tumorske markerje, hormonske teste, protitelesa virusnih infekcij. Ultrazvočne in rentgenske preiskave, endoskopije ter pregled pri specialistu dermatologije, urologije ali ginekologije, ter končni pregled in posvet pri internistu. Prejeli boste tudi nasvet za nadaljnje preglede in preiskave pri utemeljenem sumu na visoko tveganje za rakavo bolezen.

Cena*: Ženske: 1.015 €; Moški: 975 €

Ortopedsko – nevrološki pregled: za vse, ki imate bolečine na področju hrbtenice, sklepov ali mišic. Poleg obsežne laboratorijske preiskave krvi in urina, rentgenskega pregleda okostja, boste opravili še dodatne specialne diagnostične preiskave z ultrazvokom-UZ, magnetno resonanco-MR in/ali kompjutersko tomografijo-CT. Pregledal vas bo specialist ortopedije in/ali nevrokirurgije in podal mnenje ter vam svetoval, kako najučinkoviteje odpraviti bolečine in izboljšati vaše počutje in telesno pripravljenost.

Cena: 918 € 

Tujina – zelo obširni pregled: za vse, ki načrtujete daljšo delovno odsotnost ali imajo vaši otroci študijsko priložnost v tuji državi, kjer boste imeli le omejeno zdravstveno zavarovanje ali pa se želite le poglobljeno prepričati o svojem trenutnem zdravju ali zdravju svojega študenta. Pregled »Tujina« je sestavljen iz elementov koronarnega – srčnega in karcinomskega pregleda. S tem razširjenim pregledom lahko odkrijete morebitna stanja še preden se ta izrazijo z boleznijo. Pridobite možnost posveta z vašim osebnim zdravnikom in odpravite zdravstvene težave še pred odhodom v tujino v okviru slovenskega zdravstvenega zavarovanja.
Cena*: Ženske: 1.332 €; Moški: 1.292 € 

Po končanih pregledih vam lahko omogočimo posvet s strokovnjakom za pojasnitev zbranih izvidov in priporočili za nadalje.

To ekskluzivno ponudbo je mogoče nadgraditi še z izboljšavo počutja in zdravja s tako imenovanimi regeneracijskimi paketi. Cene so izjemno konkurenčne. Priključi se vam lahko tudi vaš partner/partnerica, kolega/ica, sodelavec/ka, prijatelj/ica,…

Vaša največja vrednota, zdravje, ima tudi pri nas najvišji status!

Za naročanje in dodatna pojasnila me kontaktirajte z zaupanjem na

gkz@medico-veritas.net ali info@medico-veritas.net

Prijavi se na e-novice

Prijavite se na naš portal in začnite polniti svoje termine

Prikaži vse

Imena
Dejavnosti
Posege
Jezike
Lokacije

Medico Veritas

Kdo smo
Press
Zaposlitve
Kontakt
Pogosta vprašanja
Blog