Kakovostna zdravniška oskrba brez čakalnih vrst

Kako vam lahko pomagamo? Izberite storitev

Kako agencija deluje?

Na agencijo se obrnete prek spletnega naslova info@medico-veritas.net ali telefona 040 / 70 60 15.
Glede na vaše vprašanje oziroma zdravstveno težavo vam bomo poiskali najbolj kakovostnega izvajalca in vas pri njem, z vašim soglasjem, tudi naročili.

Kako lahko uporabim vašo pomoč?

Naša glavna skrb je varnost in kakovost zdravstvene storitve, ki jo potrebujete. Približamo pa se tudi vaši želji glede kraja in časa. Če se odločate za samoplačniško storitev, vam lahko pripravimo tudi ponudbo s cenami, ki vam bo v oporo pri odločanju.

Ali moram imeti napotnico?

Sprejmemo paciente z napotnico in brez nje.

Če imate napotnico, vam ponudimo informacijo o možnostih izbire izvajalca v Sloveniji in tudi tujini. Prisluhnemo vaši želji glede kraja in časa.Storitev naročanja je plačljiva po ceniku.

Če pa nimate napotnice, vam ponudimo vse dostopne informacije (kraj, čas, cena) in svetujemo pri izbiri izvajalca v skladu z vašo zdravstveno težavo. Pri izbranem izvajalcu vas naročimo in poskrbimo, da je storitev opravljena varno in kakovostno.

Ali lahko opravim tudi osebni pregled?

Če je potrebno, pred napotitvijo pregledamo vašo dokumentacijo, in če želite tudi osebni posvet z zdravnikom, vam lahko tak obisk organiziramo v naših prostorih.

Kako vam lahko zaupam?

Strokovnjaki agencije Medico Veritas so vsi preverjeni na svojem strokovnem področju.  Spoštujemo kodeks medicinske stroke, agencije in vso zakonodajo. Naša glavna skrb je vaša varnost, zasebnost in kakovost zdravstvene storitve, ki jo potrebujete. Posvetimo se vam tudi individualno in spremljamo, ali ste zadovoljni, tako z delom agencije kot tudi s storitvijo izbranega izvajalca. Te ocene objavimo. Vaše zaupanje je naša nagrada, ki jo lahko izrazite tud v oceni zadovoljstva.

Kdo so izvajalci, h katerim bom napoten?

Izvajalci zdravstvenih in zobozdravstvenih storitev so skrbno izbrani tako v Sloveniji kot v tujini. Mnoge smo osebno obiskali. Tiste, ki jih nismo, smo sprejeli po priporočilih zdravnikov in bolnikov, kar vam tudi iskreno povemo. Posredujemo pri organiziranju pregleda pri specialistih različnih strok, strokovnjakih s področja rehabilitacije in tudi zdraviliškega zdravljenja.

Koliko me vse to stane?

Splošne informacije so brezplačne. Individualno svetovanje in posredovanje pa je plačljivo po ceniku.

Katere preglede in posege lahko opravim prek vas?

Približamo se vašim individualnim potrebam. Okvirne cene storitev pa so navedene v razpredelnici link. Če katera od storitev ni navedena, nam lahko pošljete sporočilo na naslov info@medico-veritas.net in potrudili se bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Kako vem, da so izvajalci dovolj dobri, da me bodo ustrezno oskrbeli?

Izvajalci zdravstvenih in zobozdravstvenih storitev so skrbno izbrani tako v Sloveniji kot v tujini. Mnoge smo osebno obiskali. Tiste, ki jih nismo, smo sprejeli po priporočilih zdravnikov in bolnikov, kar vam tudi iskreno povemo. Agencija nenehno spremlja tudi zadovoljstvo bolnikov z obravnavo, kar tudi objavimo.

Ali dobim garancijo za opravljeno storitve?

Vsak izvajalec je dolžan opraviti storitev v skladu s strokovnimi kriteriji in je po zakonu bolniku odškodninsko odgovoren za morebitno nastalo škodo. Pacient ima pravico biti o vsem natančno obveščen pred storitvijo. Agencija po najboljših močeh izbira izvajalce, ki so strokovno usposobljeni in imajo kakovostno opremo.

Je potrebna registracija?

Za zagotavljanje posredovanja potrebujemo vaše kontaktne podatke, ki jih sporočite na obrazcu.

Kdo so zdravniki v agenciji?

Agencija povezuje strokovnjake različnih strokovnih področij. Vsi so licencirani zdravniki in zobozdravniki in imajo tukaj vlogo svetovalcev pri izbiri zdravstvene storitve in primernega izvajalca zanjo.

Koliko časa čakam na svoj poseg?

Čakalne dobe na napotnice poskušamo skrajšati tako, da vas seznanimo z možnostmi oskrbe glede na kraj, kjer je ta najkrajša. Če želite, vas tudi naročimo.

V primeru samoplačništva pa se prilagodimo vaši želji, in sicer glede na čas, kraj in ceno storitve.

Prijavi se na e-novice

Prijavite se na naš portal in začnite polniti svoje termine

Prikaži vse

Imena
Dejavnosti
Posege
Jezike
Lokacije

Medico Veritas

Kdo smo
Press
Zaposlitve
Kontakt
Pogosta vprašanja
Blog