Kakovostna zdravniška oskrba brez čakalnih vrst

Kako vam lahko pomagamo? Izberite storitev

Osnovna namena delovanja agencije Medico Veritas sta:

 

1. Priskrbeti pacientom lažji, boljši in hitrejši dostop do zdravstvenih storitev, pri čemer je v ospredju najboljša možna zdravstvena oskrba.

Pacienti v EU in zdaj tudi v Sloveniji lahko na podlagi direktive o prostem pretoku pacientov na prosto izbirajo izvajalca zdravstvenih storitev.

Za odločanje potrebujejo natančno, iskreno in preverljivo informacijo, ki jo prejmejo v agenciji. Tako pacientom omogočamo osebni pristop in individualno svetovanje pri izbiri primernega izvajalca.

 

2. Pomagati izvajalcem zdravstvenih storitev zapolniti proste kapacitete (kadre, opremo) na pregleden in zakonit način.

V Sloveniji je več tisoč javnih in zasebnih zdravstvenih ustanov, ki opravljajo vse zdravstvene posege in preglede, ki jih pacienti potrebujejo.

Čakajočim pacientom priskrbimo hitrejšo oskrbo z napotitvijo k izbranim izvajalcem. Slednjim pa na ta način pomagamo tudi do prihodka, da lahko ohranijo svojo dejavnost vsaj na enaki ravni in se seveda tudi razvijajo v skladu s svetovnim razvojem medicine.

 

Medico Veritas pomeni most med pacienti in izvajalci zdravstvenih storitev ter skrbi za njihovo obojestransko zadovoljstvo.

Prijavi se na e-novice

Prijavite se na naš portal in začnite polniti svoje termine

Prikaži vse

Imena
Dejavnosti
Posege
Jezike
Lokacije

Medico Veritas

Kdo smo
Press
Zaposlitve
Kontakt
Pogosta vprašanja
Blog